2013. március 20., szerda

ZÁROLT ÁNTSZ ADATBÁZIS ??? KI ZÁROLTA???


Kollégám harcol az egyik megye ÁNTSZ vezetésével, és kikérte ugyanazt az adatlapot, amit én is. El is küldte az enyémet az érintett hatóságnak, hogy lássák, miről van szó.
Erről van szó:


 

Az intézet jogásza levélben válaszolt az orvosnak, hogy a kért, rá vonatkozó adatokat nem adhatja ki, mert azokat ZÁROLTÁK. Hogy ki, és milyen felhatalmazás alapján tette volna ezt, azt nem közölte.

Sejtésem szerint ez csúnya adatvédelmi bűncselekmény.

A rám vonatkozó adatokat ELŐLEM senki nem zárolhatja. Ilyen ügyekben azért nyilván nincsenek honvédelmi, bűnüldözési, vagy titkosszolgálati indokok. Államérdek, stb.

A kolléga most megkereste az OTH-t, és a bíróságot, hogy ugyan már adják ki neki ezt papírocskát.

A dolog elképesztő.

Az ÁNTSZ már foggal-körömmel a túlélésért harcol. Itt akkora rakás xar lesz a párna alatt, mint egy hegy. A kérdés, hogy miért titkolóznak ennyire?

Mire nem szabad rájönnünk egy közérdekből nyilvános adatokat tartalmazó adatbázis kapcsán?

1 megjegyzés:

Időpont: 2013. március 23. 11:17 , Anonymous Névtelen írta...

Foglalkoznunk kell azzal a témával is most már, hogy jelenleg 4 ítélet (3 Ítélőtábla, 1 LB,) van a birtokunkban, melyek a 11 éve megsemmisített Vhr. 3.§,(1) bekezdés 3. mondatát hozták vissza: az önkormányzatok nem kötelesek tudomásul venni a működtetési jog tulajdonosát és az Ő törvényi utasítását a praxis működtetésére, az ezzel együtt járó finanszírozási jogosultsággal. Ez egyértelmű jogsértés! Kivédése a következő.

Az ÁNTSZ engedélyben véleményem szerint minden esetben szerepeltetni kell az adásvételi szerződésben szereplő praxisazonosítót, mint az engedély kiadás jogalapját. Ez értelemszerűen egyben meghatározza az engedély érvényességét is.

Giulió esetében ez azt jelenti, hogy az OALI igazolása érvényteleníti a Tardi Önkormányzatnak kiadott működési engedélyt. Ugyanis azon szerepel a 1165-ös praxisazonosító, így ez az engedély egy hamis közokirat: helye a kuka. Minden más magyarázkodás csupán egy jogsértő írott duma!

Mi ebben a bonyolult, vagy nehezen átlátható?

 

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal